Pon-Pet 09:00 - 15:00 zdravje.dpc@delo.si 01 47 37 678

Program

poslovne konference

Dogodek bo povezoval Gregor Murn.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe v programu.

 • Zdravje 2022

  14. september 2022

 • Mark Boyd je raziskovalec, politični analitik in pisatelj, ki že več kot 30 let deluje na področju javnega zdravja. Podal bo navdihujoč govor za odprtje konference, katerega izhodišče je vprašanje, kako lahko podatki učinkovito povezujejo ključne deležnike in poganjajo moderno zdravstvo ter kako lahko spodbujamo zdravstveni sektor, da bo v prihodnosti bolj odporen, učinkovit in povezan. Da bo govor čim bolj relevanten in aktualen, bo oplemeniten z rezultati validacije raziskave, ki jo pripravlja ISR.

 • Govorili bomo o konkretnih primerih, kakšen je moderen zdravstveni sistem; predstavili krovna področja in se posvetili vprašanju, kako delujejo en z drugim; poudarili bomo relevantno in informativno vrednost kakovostne rabe podatkov v prihodnosti. Rešitve, izkušnje in izzive nagovarjamo z vidika vseh relevantnih stebrov – npr. ZZ, ZZZS, NIJZ, ZZS in predstavnikov podjetij, ki delujejo na področju zdravstvenega sistema.
  Moderira
  Petra Juvančič, izvršna direktorica, Združenje manager

 • Sklop predstavlja glavne napredke na področju razvoja, ki zaznamujejo (in bodo zaznamovali) zdravstvo v naslednjih desetih letih.
  Moderira
  Barbara Matijašič, direktorica projektov, Inštitut za strateške rešitve

 • Zaključni sklop je osredotočen na t. i. bottom up pristop in v ospredje postavlja skrb za preventivno zdravje posameznika. Panel z dvema ali tremi sogovorniki vodi moderator, ki v ospredje razprave postavlja zdravo prehrano, zdravje na delovnem mestu in splošen pomen zdravja v modernem življenju.
  Moderira
  dr. Maja Fesel Kamenik, lastnica in direktorica družb HRM One in Beep Institute

Poslovno konferenco bomo prenašali v živo v sredo, 14. septembra 2022, ob 9. uri na spletni strani delo.si