Pon-Pet 09:00 - 15:00 zdravje.dpc@delo.si 01 47 37 678

Program – v pripravi

poslovne konference

Dogodek bo povezovala Petra Kovič.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe v programu.

 • Zdravje 2023

  13. september 2023

 • Mark Boyd je raziskovalec, politični analitik in pisatelj, ki že več kot 30 let deluje na področju javnega zdravja. Podal bo navdihujoč govor za odprtje konference, katerega izhodišče je vprašanje, kako lahko podatki učinkovito povezujejo ključne deležnike in poganjajo moderno zdravstvo ter kako lahko spodbujamo zdravstveni sektor, da bo v prihodnosti bolj odporen, učinkovit in povezan. Da bo govor čim bolj relevanten in aktualen, bo oplemeniten z rezultati validacije raziskave, ki jo pripravlja ISR.

 • Govorili bomo o konkretnih primerih, kakšen je moderen zdravstveni sistem; predstavili krovna področja in se posvetili vprašanju, kako delujejo en z drugim; poudarili bomo relevantno in informativno vrednost kakovostne rabe podatkov v prihodnosti. Rešitve, izkušnje in izzive nagovarjamo z vidika vseh relevantnih stebrov – npr. ZZ, ZZZS, NIJZ, ZZS in predstavnikov podjetij, ki delujejo na področju zdravstvenega sistema.
  Moderira
  Petra Juvančič, izvršna direktorica, Združenje manager

 • Sklop predstavlja glavne napredke na področju razvoja, ki zaznamujejo (in bodo zaznamovali) zdravstvo v naslednjih desetih letih.
  Moderira
  Tjaša Sobočan, svetovalka ministrici za digitalno preobrazbo

Poslovno konferenco bomo prenašali v živo v sredo, 13. septembra 2023, ob 9. uri na spletni strani delo.si